Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович сходив на побачення з Букіккіо

Вівторок, 27 квітня 2010, 19:14
Венеціанська комісія проведе експертизу законопроектів у рамках запланованої в Україні судової реформи.

Про це домовилися президент України Віктор Янукович і глава Венеціанської комісії Джанні Букіккіо під час своєї зістрічі у Стразбурзі, повідомляє прес-служба глави держави.

"У нас є спільна зацікавленість у сильній та стабільній Україні", - зазначив глава Венеціанської комісії, додавши, що запланована в Україні реформа судочинства матиме позитивний вплив на стан демократії та економіки в нашій державі.

"Тому що неможливо залучити іноземні інвестиції без дієвої та ефективно функціонуючої судової влади", - зауважив Букіккіо.

У свою чергу Янукович зазначив, що ініціював зустріч з главою Венеціанської комісії для обговорення процесу впровадження судової реформи в Україні та зважаючи на необхідність проведення комісією експертизи проекту судової реформи.

"Останнім часом, констатував президент, реформа судоустрою в Україні загальмувалася. Однак зараз створено робочу група з питань судової реформи, яка розробляє законопроекти в рамках зазначеної реформи", - йдеться у повідомленні.

Глава держави також зазначив, що до складу цієї групи увійшли висококласні фахівці - судді, юристи, нинішні та колишні керівники судової гілки влади, тощо.

Янукович наголосив, що реформа судочинства має реалізуватися в рамках чинної Конституції.         

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування