Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура закінчила зі справою Лозінського

Середа, 28 квітня 2010, 18:02

Генпрокуратура закінчила досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням Віктора Лозінського у вбивстві Валерія Олійника.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Слідчим управління з розслідування особливо важливих справ пред'явлено в остаточній редакції обвинувачення усім причетним до цього злочину особам і сьогодні їм надана можливість приступити до ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.

Як відомо, 16 квітня заступник генпрокурора Віталій Щьоткін повідомив газеті "Сегодня", що кримінальна справа екс-нардепа від БЮТ Віктора Лозінського може бути перекваліфікована на статтю про навмисне убивство.

"Зараз до Лозінського застосована частина 2 статті 121 КК - заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті Олійника. Санкція цієї статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі", - сказав Щьоткін.

"Якщо результати автотехнічної, судово-медичної, інших експертиз покажуть, що дії Лозінського були спрямовані на вбивство селянина, обвинувачення перепред'явимо на 115-ту, яка передбачає й покарання аж до вищої міри - довічного (ув'язнення)", - повідомив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування