Для Януковича реставрують Маріїнський і збільшать видатки на кабанів?

Четвер, 29 квітня 2010, 12:11
Видатки на утримання санаторно-курортного комплексу ДУСі зростуть більш, ніж на 50%.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко, повідомляє прес-служба Верховної Ради

Її видатки зростуть з 62 до 96 мільйонів гривень.

Крім того, ДУСя планує розширяти свою лікувально-оздоровчу діяльність за рахунок створення на базі санаторію "Конча-Заспа" реабілітаційного центру.

"В 2010 році лише на підготовку кошторисно-проектної документації цієї установи планується витратити 4,5 мільйона гривень", - сказано в повідомленні. 

Також в бюджеті передбачили збільшення видатків за графою "ведення лісового та мисливського господарства та забезпечення утримання резиденції": на 12 мільйонів 675 тисяч гривень (або 58%) більше.

"До цієї статті, як правило, входили резиденція "Синьогора", резиденція "Залісся", "Лісове господарство "Білозерське", - зазначає Томенко.

Томенко відзначає появу нової статті "реконструкція та пристосування Маріїнського палацу в м. Києві" в держбюджеті.

"Це буде коштувати платникам податків 14 мільйонів 452,8 тисяч гривен", - сказав Томенко.

"Очевидно, така сума на реконструкцію Маріїнського палацу говорить про те, що давня ідея Віктора Ющенка зробити нову резиденцію в цьому історичному приміщенні підтримується і новою владою", - зазначив віце-спікер.

Він також нагадав, що команда Віктора Януковича неодноразово говорила про те, що зручніше було б розмістити резиденцію Президента у центрі столиці.

Аналізуючи держбюджет на 2010 рік, Томенко також сказав, що витрати на спеціальне медичне обслуговування зростуть майже на третину: "Коштуватимуть державі на 65 млн. гривень більше, ніж торік".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування