Литвин не боїться яєць, а в опозиції "мізки, якщо не курячі, то поросячі"

Четвер, 29 квітня 2010, 12:32

Спікер Володимир Литвин заявляє, що депутати "у добровільно-примусовому порядку" відшкодовуватимуть завдані парламенту збитки.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам, говорячи про події у ВР 27 квітня, повідомляє УНІАН.

За словами Литвина, після засідання у сесійній залі працювали слідчі групи. Він повідомив, що йому "передали запитання, на які маю дати відповіді", І додав: "Я ще такої відповіді не давав".

"Зараз працює комісія, яка складе відповідний акт і буде запропоновано народним депутатам України у добровільно-примусовому порядку відшкодувати ці втрати", - наголосив Литвин.

За його словами, "зрозуміло, що мова йде про матеріальні втрати. Морально-політичні втрати, яких зазнала Україна, ніхто не компенсує".

Литвин наголосив, що не сприймає тих методів, якими користувалися 27 квітня. "Я вважаю, що на цьому треба поставити крапку", - сказав він.

Голова ВР сказав: "Я усе розумію, сприймаю яйця, ви ж бачили, що я не падаю. Але, разом з тим, заносити сюди димові шашки - це є виявом "дикунства". Він вважає, що ті, хто це зробив, мали б розуміти свою відповідальність, адже могла початися пожежа, а в парламенті була велика кількість людей.

"Відповідальність якась, мізки є, якщо не курячі, то поросячі?" - запитав Литвин. За його словами, у той день "діяли за принципом: війна все спише. Але абсолютно не спише".

Як наголосив Литвин,"у нас ще відбудеться доволі неприємна розмова з цього приводу". За його словами, чимало людей зверталися до медиків. Клеєм залиті "гнізда для голосування, попалене покриття, поламане обладнання", "це дикунство", - заявив голова парламенту.

За словами Литвина, спеціалісти констатують, що потрапляння яєць у монітори могло призвести до того, що вони б "вибухнули і загорілися".

Литвин наголосив, що народні депутати мають відшкодувати матеріальні втрати, і для багатьох депутатів це кишенькові витрати.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News