У НУНС відхрещуються від димових шашок та готуються до позовів

Четвер, 29 квітня 2010, 12:43

Депутат від НУНС Андрій Парубій стверджує, що він не кидав димову шашку в парламенті.

Про це пише газета "Сегодня".

За словами Парубія, він лише відкидав від сектора НУНС шашку, яку кинули регіонали.

У свою чергу депутат від Партії регіонів Валерій Бондик стверджує, що шашку кинув саме Парубій.

"Я вже дав свідчення слідчій групі про все, що бачив. А я добре бачив, як Парубій кидав димову шашку; мені довелося, закривши рот і ніс піджаком, її винести, щоб віддати бійцям Шуфрича", - сказав він.

Бондик також розповів, що він бачив, як перед засіданням місця для роботи депутатів БЮТ і НУНС накривали прапорами, а під ними ховалися депутати.

"Я запитав одного з опозиціонерів: "Що ви робите?" Він відповів: "Ми блокуємо систему "Рада". І дійсно, виявилося, що під прикриттям прапора в щілини для депутатських карток для голосування заливали клей. Тому я тут же на спеціальному бланку, які є у нардепів, написав заяву до прокуратури за фактом псування держмайна (ст. 194 КК), а пізніше додав до нього факти перешкоджання діяльності держдіячів (ст. 344 КК)", - сказав він.

За словами Бондика, до зали була викликана оперативно-слідча група, яка вилучила залишки димових шашок, лотки з-під яєць та портфелі, які стояли на місцях БЮТівців, заповнені сірниками.

У свою чергу НУНСівець Тарас Стецьків заявив, що опозиція готова до позовів.

"Регіонали діють методом залякування. Але ми розглядаємо можливість теж подати позов і прикласти до нього відеозапис, на якому чітко видно, хто розв'язав бійку", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування