Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: Янукович повертає Україну до "кучмізму"

Четвер, 29 квітня 2010, 17:39
 

Президент Віктор Янукович і його команда повертають Україну в часи "кучмізму", коли говорять, що у згортанні свободи слова винна опозиція.

Про це заявив перший заступник голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко, коментуючи висловлювання Ганни Герман, передає прес-служба.

"Адміністрація президента на очах скочується в риторику часів Леоніда Кучми, часів "темників", коли замість того, щоб гарантувати права журналістів і виправляти помилки влади, все пояснювалося підступами опозиції", - заявив Шевченко.

"Ми все це проходили, коли українські журналісти і правоохоронні органи криком кричали про утиски, а адміністрація президента Кучми в цей час малювала райдужні картинки зворушливої турботи про демократію і годувала Європу формальними відписками про формальну свободу слова", - сказав він.

Депутат вважає, що лист міжнародної організації "Репортери без кордонів" до Януковича, спеціальне звернення представника ОБСЄ з питань свободи слова та критичні оцінки українських та міжнародних правозахисників щодо згортання свободи слова - все це є "дуже серйозний сигнал для діючої влади".

"Владі варто було б реагувати на свої помилки і  виправляти їх, а не займатися перекладанням з хворої голови на здорову", - резюмував Андрій Шевченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: