Кужель радить Бродському думати про свою душу і готуватися до відставки

П'ятниця, 30 квітня 2010, 13:07

Екс-голова Держкомпідприємництва Олександра Кужель вважає, що її наступник Михайло Бродський "розпалює конфлікти" навколо неї через те, що не може гідно справитися зі своїми обов'язками в комітеті.  

Про це вона заявила в ефірі ТВі, коментуючи заяви Бродського про відкриття кримінальної справи стосовно близьких до неї людей.

"Михайлові Юрійовичу варто подумати про свою душу, а не про мою. Я доволі спокійно до цього ставлюсь. А от про нього можуть згадати, - що у нього досі не закрита кримінальна справа по "Денді-банку", де з дев'яти мільйонів гривень він два повернув", - сказала Кужель, повідомляє прес-служба телеканалу.

При цьому вона зазначила, що Бродський їй "не цікавий у цьому напрямку".

"Є компетентні органи, котрі цим повинні займатися. Мені важливіше, щоби він не встиг зруйнувати все так, щоби потім не можна було відновити ", - заявила Кужель.

Вона також вважає, що Бродський довго не керуватиме.

"Мені здається, що за цих п'ятдесят днів він нашкодив навіть тим, хто його поставив. На такого керівника опозиції не треба - він сам все зробить", - сказала Кужель.

"Ви знаєте, що якщо деталь буде заважати загальній машині працювати, її скоро замінять, і більш адекватну деталь поставлять", - додала вона.

Кужель також заявила, що Бордський на посаді голови Держкомпідприємництва готує законопроекти, які нашкодять державі: про ліквідацію єдиного податку, кримінальну відповідальність за "конвертні" зарплати.

При цьому, за її словами, Бродський не протестує проти повернення тіньових схем при державних підприємствах, зокрема повернення в структуру Мінтрансу "Служби міжнародних автомобільних перевезень", "яка заробляла величезні тіньові гроші".

"Один з міністрів мені каже: так розрахувалися із однією фракцією. Ви чули коментар (з цього приводу) Михайла Юрієвича (Бродського)?", - запитала вона.

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування