Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонала" звинувачують у рейдерстві на київський стадіон

П'ятниця, 30 квітня 2010, 13:26

Трудовий колектив київського спорткомплексу "Спартак" заявляє про неодноразові спроби рейдерського захоплення з боку голови Федерації профспілок "регіонала" Василя Хари.

Про це пише Обком з посиланням на директора спорткомплексу Вадима Максимчука і його колег.

За їхніми словами, у п'ятницю, а також раніше, 7 і 29 квітня, невідомі молоді люди спортивної статури намагалися захопити силою приміщення спорткомплексу.

Уникнути захоплення підприємства вдалося тільки завдяки втручанню правоохоронних органів.

"На даний момент здійснюється спроба захоплення підприємства з метою подальшого продажу його майна. Проти підприємства борються всіма можливими способами, і керівництво ФПУ не цікавить доля трудового колективу і більше п'яти тисяч дітей, які займаються спортом на "Спартаку", - розповів Максимчук.

"Жахає, що ФПУ використовує якихось невідомих бритоголових хлопців, які застосовують насильство проти працівників, залякують дітей, що займаються в секціях. Як Федерація профспілок може захищати законні права працівників, якщо її голова є банальним рейдером?", - додав він.

Максимчук також зазначив, що Хара, зловживаючи статусом народного депутата і радника президента, чинить тиск на трудовий колектив, батьків, а також на представників державних органи.

За наявною інформацією, батьки дітей, які займаються в спорткомплексі, а також трудовий колектив готують відкритий лист до президента з вимогою не допустити захоплення стадіону.

Через рейдерські атаки під загрозою зриву перебуває спортивне шоу "Спортсмени для ветеранів", заплановане на 5-6 травня.

Представники підприємства стверджують, що, намагаючись заволодіти майном спорткомплексу, Хара ініціював звільнення керівництва підприємства. Це рішення оскаржується в суді Шевченківського району Києва.  

Як відомо, в спорткомплексі "Спартак" функціонують стадіон, басейн, а також готель "Спартак". Стадіон "Спартак" використовується як майданчик для гри в регбі і є базою для тренувань збірної команди України з регбі.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування