Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: "Діагноз пластилінового Януковича очевидний – деменція"

П'ятниця, 30 квітня 2010, 19:19
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що здійснюється масштабний план ліквідації незалежної держави Україна.

Про це вона заявила, коментуючи пропозицію прем'єра РФ Володимира Путіна об'єднати "Газпром" та "Нафтогаз", повідомляє прес-служба БЮТ

За словами Тимошенко, цю пропозицію "можна було б розглядати як жарт, якби на наших очах щоденно не здійснювався масштабний план ліквідації незалежної держави Україна".

"Почали з Криму. Оголосили про створення так званих спільних підприємств на базі ключових, життєво важливих стратегічних об'єктів державної власності", - сказала лідер БЮТ.

"Українсько-російські СП із Нафтогазом, Енергоатомом, Турбоатомом, Укртелекомом, Укрзалізницею, авіапромом - це не об'єднання зусиль на партнерських засадах, а повне поглинання Росією України", - вважає вона.

"Наш, український, пакет в такому "СП" буде навіть не мінорітарним, наша власність буде попросту розчинена в безкрайніх просторах Росії", - зазначила Тимошенко.

Вона наголосила, що "17 травня під час візиту до Києва президента Росії все це буде, очевидно, підписано в якості договорів".

"Однак рішення, побудовані на безхребетності партнерів по переговорах, не створять тієї міцної та стабільної основи, на якій мають ґрунтуватися стосунки України та Росії", - вважає лідер БЮТ.

"Я розумію, що з пластилінового Януковича можна ліпити все що завгодно, тут творчість нічим не обмежена, його діагноз очевидний, - це деменція. Однак "януковичі" приходять та відходять, Україна ж, її інтереси, народ - назавжди", - сказала Тимошенко.

"Сьогодні ми як нація проходимо іспит. Від того, чи зможемо ми протистояти поглинанню України, залежить, чи матимемо ми свій куточок для життя на цій землі. Часу обмаль, діяти треба негайно. Тільки всенародний опір може це спинити", - зазначила вона.

Тимошенко знову закликала створити Комітет захисту України, "розробити дієвий план усунення Януковича від влади" та провести 11 травня масштабну акцію протесту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...