Новоспечений депутат Януковича побив юнака - Луценко

П'ятниця, 30 квітня 2010, 19:39
Лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко повідомив про побиття юнака депутатом від Партії регіонів Андрієм Пінчуком.

За його словами, 28 квітня о 3 годині ранку у дворі свого дому в Святошинському районі Києва, Пінчук зі своїми помічником та водієм "розпивав спиртні напої і ввімкнув музику, яка голосно лунала з його автомобіля".

"О 5 годині 30 хвилин громадянин Валентин Семенчук (19 років, проживає по сусідству) вийшов у двір і попросив Пінчука та двох людей, які були з ним, припинити галас та вимкнути музику", - цитує Луценка прес-служба "Народної самооборони".

"Ці троє людей побили Семенчика", - заявив політик.

"Через галас у дворі прокинулися сусіди та зателефонували у міліцію, повідомивши про бійку та людей на автомобілі з номерами Верховної Ради. Міліція відмовилася виїхати за викликом", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Луценка, після бійки хлопець потрапив до лікарні зі струсом мозку, відслоєнням сітківки ока, переламаною щелепою та відбитими внутрішніми органами.

"Чоловік знаходиться у вкрай важкому стані", - сказав він.

За заявою потерпілого відкрито кримінальну справу за "хуліганство".

"І це - перший сигнал, що справу намагаються "спустити на гальмах". Я впевнений, що цю справу треба кваліфікувати як замах на вбивство. Тим більше що це скоєно в стані сп'яніння і групою осіб", - зазначає Луценко.

Політик додав, що "прокурор Святошинського району Києва Василь Смітюх (рідний брат депутата-регіонала Григорія Смітюха) намагається закрити цю справу".

Луценко також зазначив, що низка депутатів звертатимуться за допомогою депутатських запитів і заяв до Генпрокуратури і прокуратури Святошинського району Києва з вимогою надати об'єктивну інформацію про хід розслідування цього злочину.

Як відомо, депутат Пінчук прийняв присягу в Верховній Раді чотири дні тому - 27 квітня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування