Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азарову наказали зайнятися російським флотом

П'ятниця, 30 квітня 2010, 21:10
Президент Віктор Янукович доручив забезпечити належне виконання "харківських домовленостей".

Як повідомила прес-служба глави держави, Янукович доручив уряду забезпечити імплементацію угоди щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України.

Також за його дорученням Кабмін має опрацювати питання проведення українсько-російського економічного форуму під патронатом президентів України і РФ, що проходитиме у Краснодарському краї (Росія) та в Донецькій області.

Крім того, уряд має внести пропозиції щодо реалізації проектів українсько-російського прикордонного і міжрегіонального співробітництва; опрацювати з російською стороною план дій щодо їх реалізації.

"У контексті проведення Євро-2012 в Україні та зимових Олімпійських ігор 2014 року в РФ, президент доручив урядовцям опрацювати питання розвитку міжнародних транспортних коридорів і внести відповідні пропозиції", - йдеться у повідомленні.

Також прес-служба зазначила, що "на доручення Януковича найближчим часом мають бути завершені переговори з російською стороною та підготовлена до підписання угода про прикордонну торгівлю між Україною і РФ".

"У зв'язку з цим президент доручив членам Кабміну спільно з російською стороною у найкоротші терміни опрацювати питання проведення засідання постійно діючої наради "Співдружність регіонів" (Україна - РФ) на базі Одеської облдержадміністрації", - наголошується у повідомленні.

Також мають бути пророблені з білоруською та російською сторонами питання проведення засідання Ради керівників прикордонних регіонів України, Росії та Білорусі.

Крім того, має бути активізована діяльність єврорегіонів "Дніпро", "Слобожанщина" та "Ярославна"; завершено створення єврорегіону "Донбас"; вивчено доцільність заснування єврорегіону "Азов" у складі АР Крим, Донецької, Запорізької областей, Краснодарського краю (РФ) та Ростовської області (РФ).

"Урядовці також повинні внести пропозиції щодо реалізації ініційованого російською стороною спільного українсько-російського автопробігу, присвяченого 100-річчю першого автопробігу Санкт-Петербург - Київ", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування