Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уколов пройде "детектор брехні" пізніше. Нікого не посадять?

Вівторок, 6 квітня 2010, 09:15


Депутат БЮТ Віктор Уколов пройде випробування на детекторі брехні у "справі педофілів" пізніше.

Про це розповіла голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради у т.зв. "справі педофілів" Катерина Самойлик газеті "Сегодня".

Раніше "Українська правда" писала, що дана комісія надала звіт, у якому говориться, що доказів участі народних депутатів Сергія Терьохіна і Руслана Богдана в розбещенні дітей перевірка на поліграфі не дала.

Самойлик розповіла, що експертизи на детекторі брехні не підтвердили участі в заборонених секс-утіхах бютівців Сергія Терьохіна і Руслана Богдана, гендиректора "Артека" Бориса Новожилова і священика Вадима Паєвського. Не виявлено в них і гомосексуальних схильностей.

"Ще один нардеп-бютівець Віктор Уколов, який фігурував у справі, пройде випробування на детекторі пізніше", - сказала Самойлик.

"Проведено більше 200 експертиз, залишилося ще дві. У них мають брати участь і діти, і нардепи. Але мати постраждалих дітей Олена Полюхович не дає згоди на участь у цих дослідженнях. Висновки декількох експертиз суперечать один одному", - додала вона.

Інший член комісії, регіонал Віктор Корж, звітом незадоволений.

"Це не висновки комісії, а довідка прокуратури. Комісія практично не працювала, ми не спілкувалися з потерпілою та її дітьми", - заявив він.

"Нещодавно в прокуратурі я запитав про долю Дмитра Полюховича (названий батько постраждалих дітей, обвинувачуваний у їхньому розбещенні). Мені відповіли: "Очевидно, доведеться його випускати", - додав Корж.

Мати постраждалих дітей, Олена Полюхович, зі свого боку, каже: "Почався парад цинізму і маразму! Я розумію, що вже нікого ніколи не зможу посадити. Можливо, депутати на гачку комусь вигідніше, ніж депутати у в'язниці".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...