Яценюк, Гриценко, Кириленко і "Наша Україна" поки осторонь Комітету захисту

Понеділок, 10 травня 2010, 19:17

Декларацію Народного Комітету захисту України ще не підписали Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, В'ячеслав Кириленко та партія "Наша Україна".

Про це повідомив депутат від БЮТ, голова Спілки письменників України Володимир Яворівський, інформує його сайт.

Після організаційних зборів Комітету захисту України, о 12.00 годині, відбулося закрите організаційне засідання, на якому було створено його координаційну раду. У неї ввійшли політичні партії, які вже підписали декларацію.

Яворівський повідомив, що її поки що не підписали Яценюк, Гриценко, Кириленко та партія "Наша Україна", яку представляла Віра Ульянченко.

"Другий сегмент тих, хто поставили (підписи), - лідери громадських організацій, третій - герої-одинаки, відомі люди, такі як Левко Лук'яненко, Дмитро Павличко та інші. Також, створено виконавчий секретаріат, який очолив генерал Олександр Скіпальський", - сказав нардеп.

Коментуючи результати організаційного засідання зі створення координаційної  ради Комітету, Яворівський також висловив враження, що "сьогодні відсіялася якась частина неконструктивних людей".

"Наприклад, як ви знаєте, існує Всенародний фонд порятунку України, який сьогодні привів близько 20 людей, хоча ми запрошували лише по одному представнику від політичної сили та громадської організації. Отже, представники фонду запропонували "оригінальну" ідею:  вони не підписуватимуть декларацію - замість того нехай Комітет підпише угоду про співпрацю з ними. Ясна річ, це зовсім неприйнятно", - заявив він.

"Я вважаю, що головне наше завдання зараз - це проведення завтрашнього мітингу, на якому головуватиме Дмитро Павличко. Під час мітингу буде оголошено інформація про створення Народного Комітету захисту України", - сказав Яворівський.

Наступне засідання координаційної ради Народного Комітету захисту України відбудеться 13 травня, о 10.00.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування