Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівець: "Ми не дамо їм в темному кутку підписати знову здачу України"

Вівторок, 11 травня 2010, 00:57

Опозиція домагатиметься звіту влади про те, які угоди планують підписати президенти України та Росії на зустрічі 17 травня.

Про це заявив депутат БЮТ Володимир Яворівський в ефірі "5 каналу" у понеділок увечері.

"17-го числа - це день, може, ще трагічнійший, ніж завтра (11 травня). Тому що абсолютно зрозуміло, і ми будемо вимагати всіма силами, які є, - звертатися і до міжнародної (спільноти), і народу будем пояснювати - хай вони (влада) прозвітують: що там буде підписуватись", - сказав він.

"Ми не дамо можливості їм знову темно, в темному кутку взяти й підписати знову здачу України. Там залишилося вже небагато здавати, і можна дуже легко здогадатися, про що йдеться", - зазначив Яворівський.

Водночас, він не став прогнозувати розвиток подій під час акції протесту під Верховною Радою у вівторок, 11 травня.

"Невідомо, яка відповідь буде влади. Не виключається, що вони знову вишикують там свої намети - і люди, які приїдуть з областей, не зможуть просто підійти до Верховної Ради", - сказав БЮТівець.

За словами Яворівського, не так важливо, скільки людей прийде на акцію 11 травня і як це вплине на рейтинг опозиційних сил, але "Україну потрібно піднімати".  

Він переконаний, що незабаром люди відчують, як влада не виконує обіцянки, а завдання опозиції - "не сидіти в кущах".

"Скільки людей завтра не буде, мітинг ми обов'язково проведемо, ми скажемо те, що повинні сказати, і все ж таки декілька каналів це донесуть", - сказав Яворівський.

Він не зміг сказати, наскільки радикальними будуть дії опозиції, зокрема, в парламенті, але запевнив: "Це будуть, справді, в межах Конституції, в межах українського законодавства акції".

"Є можливість проведення всеукраїнського страйку, щоби влада просто відчула, що те, що вона робить, до неї в Україні за 20 років ще ніхто не робив", - зазначив Яворівський.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування