НУНС хвилює озброєна людина на місці Азарова, Литвин просить депутатів бути жінками

Вівторок, 11 травня 2010, 10:49
 

Спікер Верховної ради Володимир Литвин вимагає від депутатів добровільно сплатити вартість майна, яке було пошкоджено під час бійки в залі 27 квітня.

Про це він заявив з трибуни у вівторок.

"Матеріальна шкода перевищує 900 тисяч гривень, і я просив би, тих, хто це зробив в добровільному порядку відшкодувати ці гроші. Так чи інакше, ці кошти будуть відшкодовані, але за рахунок держави", - заявив Литвин.

Водночас депутат від НУНС Ірина Геращенко заявила, що Литвину, як спікеру було б правильно поцікавитися здоров'ям депутатів, які постраждали під час сутичок в парламенті.

Також Геращенко заявила, що під час засідання в ложі уряду перебуває людина з парасолькою.

"Ми знаходимося в залі, в цей час в ложі уряду перебуває людина з парасолькою. Ми хочемо від нашої фракції дізнатися хто це, чому ця людина озброєна? Чи це вжне виходить, що ми ховаємось не тільки від людей, або ви вже боїтеся ваших колег. Хто це? Це не Азаров, не Клюєв..." - зазначила Геращенко.

У свою чергу, говорячи про депутатів, Литвин заявив, що кожного ранку інформація надходить з медичних закладів, де перебувають на лікуванні депутати.

"І я маю розмову з  головним лікарем з приводу того, хто з депутатів перебуває на лікуванні і в якому стані", - сказав він.

Відповідаючи на питання про людину в ложі уряду, Литвин попросив секретаріат "розібратися, хто де стоїть".

"А я шановну колегу просив би розібратися, хто вносить до зали димові шашки і потім демонструвати принциповість. Не чиніть  те, що ви чините. І будьте принаймні не тільки депутатами, а й жінками", - наголосив Литвин.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування