Тимошенко погрожують міжнародним трибуналом

Вівторок, 11 травня 2010, 13:07
 

У Партії регіонів не вважають, що влада утискає мітингувальників з боку опозиції.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, відповідаючи на питання щодо додаткових заходів безпеки з боку МВФ під час мітингу опозиції у вівторок.

Як відомо, зранку співробітники МВС відгородили захисними щитами ділянку проїзної частини на вул. Грушевського і виставили кордон за спинами прихильників ПР, які розташувалися по периметру будівлі Верховної Ради. Мітинг опозиції таким чином був перенесений у Маріїнський парк.

"Влада робить лише так, щоб ні в кого не виникло бажання піти на провокації і мені здається, що ті речі, які робить Тимошенко, вона у кінцевому підсумку може догратися до того, що її судитиме міжнародний трибунал", - заявив Єфремов.

Він заперечив, що діюча влада планує в черговий раз здати Росії національно-стратегічні підприємства.

За його словами, дії влади спрямовані виключно на зростання прибутку державних підприємств та створення нових робочих місць, що в свою чергу забезпечить економіці України зростання та стабільний розвиток.

"А ті люди, які виходять сьогодні з мітингами та провокаційними діями - це злочинці по відношенню до свого народу та своєї держави", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування