У Януковича немає рецепту щастя

Вівторок, 11 травня 2010, 16:56

Президент Віктор Янукович заявляє, що у другому півріччі поточного року розпочнеться робота над створенням стратегічної програми розвитку України до 2020 року.

Про це Янукович заявив під час першого засідання Ради регіонів, яке відбулося у вівторок в адміністрації президента, інформує УНІАН.

Янукович наголосив, що очолювана ним вертикаль влади вже у червні запропонує перші конкретні реформи, які необхідно провести в країні.

"Коли вони (реформи ) почнуть працювати і давати результати - життя покаже", - зауважив глава держави, додавши, що ефективній реалізації реформ заважають наслідки світової економічної кризи.

Водночас він підкреслив, що "новації, модернізації в країни повинні відбуватися постійно".

"Суспільство очікує, що все сьогодні стане набагато краще, ніж було учора. Безумовно, якщо б ми знали, як це можна зробити, ми б це зробили. Але рецепту такого немає", - сказав Янукович.

Разом із тим президент наголосив, що за рахунок організації ефективної системи влади і ефективного використання наявних ресурсів необхідно поступово переходити від антикризових заходів до політики перспективного зростання.

"Вже у другому півріччі почнемо працювати над стратегічною програмою розвитку України до 2020 року", - поінформував президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування