Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: Тимошенко викликають по справі часів Кучми

Вівторок, 11 травня 2010, 22:17

Юлію Тимошенко викликають до Генпрокуратури по справі часів екс-президента Леоніда Кучми.

Про це заявив депутат від БЮТ Андрій Сенченко в ефірі 5 каналу.

"Дістали стару справу, заведену десь у році 2003-му з подачі Володимира Сацюка, збіглого  першого заступника глави Служби безпеки", - сказав депутат.

"Ця справа була закрита за часів Леоніда Кучми, при всій нелюбові президента Кучми до Юлії Володимирівни", - зазначив Сенченко.

Причиною виклику Тимошенко в Генпрокуратуру він назвав опозиційну діяльність: "Мета залякати, натиснути на опозицію і дискредитувати".

БЮТівець вважає, що за відсутності чогось іншого "здули пил з цих томів, щоб ними потрясти і дискредитувати Тимошенко".

Відповідаючи на питання, чи піде Тимошенко в Генпрокуратуру, Сенченко заявив: "Думаю, що піде. Всі процедурні питання, пов'язані з цим походом відпрацьовуються юристами. Нас не непокоїть цей похід".

Як відомо, у вівторок прес-секретар Тимошенко Марина Сорока повідомила, що на середу, 12 травня, лідера БЮТ викликають до Головного слідчого управління ГПУ для вручення постанови про порушення кримінальної справи.

Крім того, БЮТівець вважає, що восени "вся влада буде тікати від власного народу".

"Яким чином зверстаний бюджет країни? Є вже перші симптоми того, як вони збираються його виконувати. Прогнози найгірші і в економічній, і в соціальній сфері", - сказав він.

"У них єдиний метод сьогодні - нарікати на попередників і розв'язувати всі ось ці переслідування. Хто на що вчився, тому що на конструктив не вистачає, якихось ідей немає, тому все розвивається ось у цій площині", - зазначив Сенченко.

Раніше віце-прем'єр Володимир Сівкович повідомив, що правоохоронні органи до осені завершать розслідування справ за фактами розкрадання бюджетних коштів попередніми членами уряду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування