Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ вважають, що їм показали не ті угоди, а справжні пишуть у Кремлі

Середа, 12 травня 2010, 13:45

В опозиції переконані, що уряд надав депутатам несправжній список угод, які готуються до підписання з Росією.

Про це заявив на брифінгу у середу член фракції БЮТ Сергій Соболєв.

На його переконання, в останній момент перед підписанням влада "витягне з-під поли" справжні угоди стосовно співпраці в галузі авіабудування, атомної енергетики, газової сфери.

"Цей документ, який не вартує того паперу, на якому він поданий, бо в ньому ви не знайдете навіть проектів угод за викладеними п'ятьма темами. Це не є тим переліком угод, які дійсно готуються на підписання", - заявив Соболєв.

"Ми переконані, що 17-го числа (травня) знову з-під поли будуть витягнуті документи, якими не володіє ні уряд України, ні президент, але які вже написані в Кремлі - і ці документи будуть підписуватися української стороною, а потім тільки пояснюватися, чому це треба було зробити", - сказав він.

На запитання, чи планує опозиція скликати акції протесту 17 травня відповідно до результату звіту уряду, Соболєв зазначив, що опозиційні сили наполягатимуть на отриманні остаточно допрацьованих і готових до підписання угод - і після аналізу документів будуть визначатися з подальшими діями.

"Якщо це (довідка уряду) є переліком угод, які готуються до підписання, то ці угоди не вимагають жодної реакції парламенту. Якщо крім цих 5-ти угод буде подана хоча б одна з тих, які були надруковані (у пресі як проекти), то, відповідно, акції протесту безумовно будуть", - пояснив бютівець.    

"Українська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування