Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: Генпрокуратура постійно намагається догодити Януковичу

П'ятниця, 14 травня 2010, 19:25
Порушення кримінальних справ проти НУНСівців Юрія Гримчака та Андрія Парубія є спробою залякати опозицію.

Про це йдеться у заяві БЮТ, яку поширила прес-служба блоку.

"Замість того, щоб притягнути до відповідальності депутатів-штурмовиків із Партії регіонів, які 27 квітня у стінах парламенту завдали важких тілесних ушкоджень депутатам від опозиції, Янукович розгортає репресії проти патріотів України", - йдеться у заяві.

У БЮТ наголосили, що Гримчак і Парубій намагалися "зупинити ратифікацію зрадницьких угод".

"За цими угодами, як відомо, Янукович розміняв українську територію заради  надприбутків олігархів. Саме вони фінансували його виборчу кампанію і зараз разом із силовими структурами й становлять головну опору влади Януковича", - зазначила прес-служба.

"БЮТ розглядає "псевдо кримінальні" справи проти Гримчака та Парубія винятково як черговий прояв репресивного характеру режиму Януковича", - йдеться у заяві.

У БЮТ вважають, що це "політичний тиск та спроба залякати опозицію напередодні чергової оборудки із здачі національних інтересів України".

"Янукович розгорнув штурмову атаку проти опозиції. Він щодня видає "на гора" по так званій "кримінальній" справі проти патріотично налаштованих політиків. Не минає й дня, щоб Генпрокуратура не намагалася догодити Януковичу", - наголошується у документі.

У заяві зазначається, що "владі не вдасться залякати ані Юлію Тимошенко, ані тих депутатів, які стали на захист України".

"Навпаки - репресії з боку Януковича загартують і згуртують опозицію, посилять народний спротив режиму і пришвидшать його безславний кінець", - вважають у БЮТ.

Як відомо, раніше Генпрокуратура відновила кримінальну справу щодо Юлії Тимошенко, яка була порушена ще у 2003 році.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування