Парубій буде скаржитися. Якщо встигне

Субота, 15 травня 2010, 00:13
Депутат від НУНС Андрій Парубій оскаржить постанову про відкриття прокуратурою кримінальної справи щодо нього.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Мені говорили адвокати, що дана справа може попасти у Верховну Раду не швидше, як за два місяці. Вона попала за тиждень", - сказав депутат.

За словами Парубія, питання щодо притягнення його до кримінальної відповідальності може стояти на порядку денному Верховної Ради вже у вівторок.

"Дуже швидко воно може пройти регламентний комітет, бо там має більшість Партії регіонів. В мене є підстави думати, що події можуть розгортатися надзвичайно швидко", - зазначив НУНСівець.

"Я дізнався випадково, що мені вже відправлена повістка на понеділок. Я ще не отримав її, але, тим не менше, знаючи про її існування, я в понеділок піду до слідчого, я візьму від нього постанову про те, що я є обвинувачений і я тут же з нею піду в суд оскаржувати", - сказав він.

Парубій підкреслив, що "немає законних підстав для відкриття цієї справи". Водночас депутат не виключив, що "не встигне" оскаржити відкриття справи проти нього.

"Вся Україна, і весь світ бачили, як у Верховній Раді депутати і бандити від Партії регіонів і коаліції просто калічили депутатів від НУНС, які перебували на робочих місцях. Чомусь проти них немає відкритих кримінальних справ", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування