Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв пояснив Януковичу, як реагувати на опозицію

Неділя, 16 травня 2010, 22:16
Президент РФ Дмитро Медведєв вважає, що більшість українців підтримують продовження терміну базування російського флоту в Криму.

Про це він заявив в інтерв'ю українським телеканалам, повідомляє прес-служба Кремля.

"Відсотків 60 українців підтримувало ідею продовження перебування нашої чорноморської бази в Севастополі на певних економічних умовах, вигідних для України", - сказав Медведєв.

Він також зазначив, що "переважна більшість громадян РФ ці угоди підтримує".

"Є, звичайно, різні думки. Ви знаєте, я уважний читач і інтернету, і газет. Я подивився - після того, як ми з президентом Януковичем це підписали, були не тільки хвалебні відгуки", - підкреслив президент РФ.

Коментуючи заяви російської опозиції, зокрема, Бориса Нємцова, про те, що Росія занадто дорогою ціною заплатила за продовження базування ЧФ РФ в Севастополі, Медведєв сказав: "Ну і відмінно".

"Це показує, що в опозиції дещо інші уявлення, і показує, що опозиція жива і хоче заявити про себе. По-моєму, це нормально", - підкреслив він.

"Точно так само, як опозиція президенту Януковичу сказала про те, що це все виглядає дуже погано, мало не розпродаж державних інтересів і так далі", - заявив президент РФ.

"Для цього і опозиція, щоб критикувати владу, а влада повинна бути до цього готова, повинна спокійно на це реагувати, але твердо проводити той курс, який вважає правильним", - сказав Медведєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування