БЮТ просить стежити за Януковичем, який весь час хоче щось "злити"

Вівторок, 18 травня 2010, 12:58

Фракція БЮТ заявляє, що влада планує "приспати пильність" суспільства і втілити в життя план "здачі національних інтересів".

Про це сказано у заяві БЮТ з приводу переговорів президентів Росії і України Дмитра Медведєва і Віктора Януковича.

"Вони знову будуть намагатися "злити" сусідам газотранспортну систему, авіапром, енергетику в зручний на їх думку час", - йдеться у ній.

БЮТ закликає суспільство "бути пильними".

"Сьогодні ми продемонстрували, що можемо впливати на ситуацію, коли діємо консолідовано і згуртовано. Завтра нам треба доводити, що ця консолідованість - не ситуативна, а постійна, виважена і послідовна. Така, що обов'язково призведе до зміни антинародної влади", - йдеться у заяві.         

У БЮТ заявляють, що керівники української і російської влади планували утворення двох спільних підприємств в авіапромі та атомній енергетиці, "які поглинали нашу державну власність, перетворювали її на міноритарні пакети".

Крім того, за інформацією БЮТ, влада також мала намір створити робочу групу з делімітації морського кордону в Керченській протоці "на користь сусідньої держави".

"Ці документи, на щастя, не були підписані. Вважаємо, що це - однозначна заслуга всіх небайдужих, які вчасно постали проти антиукраїнської команди Януковича", - йдеться у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування