Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв знає, про що треба подумати

Вівторок, 18 травня 2010, 23:21
Розгляд питання про використання національних валют при проведенні фінансових розрахунків між РФ і Україною є актуальним.

Про це заявив президент Росії Дмитро Медведєв на українсько-російському економічному форумі, який відбувся в Києві, повідомляє УНІАН.

"Тема розрахунків у національних валютах - це дійсно актуальна річ. Я зараз, де б не був, у яких би країнах не перебував із візитами, завжди її піднімаю", - зазначив він.

На думку президента РФ, Україні та Росії "потрібно подумати про зміцнення цієї складової в наших фінансових відносинах".

"Це дійсно в якийсь момент може нам гарантувати подолання труднощів, пов`язаних із курсами долара, євро та інших резервних валют", - заявив Медведєв.

У свою чергу, президент України Віктор Янукович заявив: "На жаль, торік товарообіг між нашими країнами знизився більш як на 35%".

"Водночас за час, коли за ситуацію в Україні відповідає нова влада, товарообіг з РФ збільшився майже удвічі порівняно з аналогічним періодом минулого року. І завдання наших урядів - до кінця року повернути його на докризовий рівень - як мінімум", - сказав він, повідомляє прес-служба глави держави.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування