Тимошенко: Янукович дав команду посадити мене у в’язницю

Четвер, 20 травня 2010, 16:29

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко спростовує інформацію про незаконне використання її урядом мільярда гривень з резервного фонду Держбюджету.

Про це вона заявила, коментуючи відповідну заяви керівника Рахункової палати Валентина Симоненка.

"На жаль, він (Симоненко) є маріонеткою Януковича. Кожна копійка резервного фонду Кабінету Міністрів витрачена на державну справу, витрачена за призначенням, і за кожну копійку я готова дати звіт перед законом", - сказала Тимошенко, повідомляє її офіційний сайт.

"Моя "провина" є лише в тому, що у важку кризу ми разом з вами тримали країну. Моя "провина" лише в тому, що я вчасно в кризу виплачувала пенсії і заробітні плати, робила все, щоб країна відчувала себе стабільно і надійно", - додала вона.

Тимошенко також заявила, що, як наслідок, їй "довіряє 11 мільйонів людей".

"Янукович персонально дав команду своїм чиновникам зробити все, щоб цю довіру людей до мене скомпрометувати, по суті, знищити. І саме тому сьогодні дискредитують, порушують кримінальні справи, обвинувачують в невідомо яких провинах", - вважає вона.

За словами Тимошенко, Янукович "дав завдання" дискредитувати її, "а ще краще - посадити у в'язницю".

"Тому сьогодні така істерія. Але я переконана, що справедливість, правда восторжествує, і все стане на свої місця", - заявила лідер БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування