Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров підписав чергову пачку договорів

П'ятниця, 21 травня 2010, 19:55
Україна підписала 15 угод в рамках СНД, з них 3 із застереженнями і не підтримала ще 3.

Наступне засідання ради глав урядів СНД пройде 19 листопада в Москві, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Кабміну.

Зокрема, із застереженнями підписані угоди про першочергові заходи щодо реалізації концепції співпраці держав-учасниць СНД; про співпрацю в підготовці, перепідготовці та підвищенні кваліфікації фахівців у сфері використання природного та скрапленого газу в якості моторного палива.

Також підписано договір про створення, використання та розвиток міждержавної мережі інформаційно-маркетингових центрів для продажу товару і послуг на національні ринки.

Підписано угоду про робочу групу з розвитку міждержавної мережі інформаційно-маркетингових центрів для просування товарів і послуг державами учасницями СНД.

"Застереження стосується того, що відповідне рішення необхідно ратифікувати всередині країни", - йдеться у повідомленні.

Україна також підписала угоди про міждержавну радіонавігаційну програму держав-учасників СНД.

В рамках самміту Україна також приєдналася до угод про результати проведених в 2009 році документальних ревізій фінансово-господарської діяльності органів співдружності.

Без зауважень підписано угоду про заступника керівника Антитерористичного центру СНД, про замовника - координатора міждержавної цільової програми інноваційної співпраці.

При цьому Україна не підписала протокол про етапи формування загального електроенергетичного ринку держав-учасниць СНД.

Не був також підписаний протокол про внесення змін і доповнень до угоди про співробітництво прикордонних військ в сфері прикордонного контролю, пунктах пропуску через кордони держав учасників СНД з державами, що не входять до співдружності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...