Грищенко дав Європі цінну пораду

Понеділок, 24 травня 2010, 17:48
Рішення ЄС про скасування віз стало би набагато потужнішим поштовхом для розвитку України, ніж будь-які політичні декларації.

Про це заявив міністр закордонних справ Костянтин Грищенко в понеділок під час неформальної зустрічі міністрів закордонних справ країн-учасниць "Східного партнерства", повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ.

В МЗС вважають, що "період розробки концепції "Східного партнерства" вже повинен змінитися стадією впровадження практичних програм з прямою очевидною віддачею для держав-учасниць".

"Ініціатива ЄС "Східне партнерство" є одним з багатьох форматів співпраці між Україною та Євросоюзом, який Київ має намір повною мірою використовувати", - сказав він.

При цьому міністр додав, що Україна не буде обмежуватись лише ним і розглядатиме в якості своїх пріоритетних цілей у відносинах з ЄС скасування віз для українців, створення повноцінної зони вільної торгівлі та підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

"Київ підтримує все, що наближує нас до ЄС і європейських стандартів життя. При цьому основний акцент українська дипломатія робитиме на досягненні конкретних результатів", - йдеться в повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News