Російського дизайнера у Львові роздратував протест проти ЧФ Росії

Вівторок, 25 травня 2010, 10:23

На Lviv Fashion Week дизайнерка Уляна Барабаш влаштувала театралізоване дійство-протест проти продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України.

Моделі під барабанну музику йшли по подіуму до стільця, на якому стояло залізне відро, розмальоване у російський триколір, повідомляє Zaxid.net.

Підійшовши до нього, вони виймали звідти складених паперових корабликів і викидали із відра.

Наприкінці показу дизайнерка замінила відро з російським триколором на таке ж відро, тільки з кольорами прапору України, а наступна - маленька дівчинка (донька Барабаш), замінила на пластмасове відерце з написом "HAL. Halychyna".

Під час цього показу зал залишив російський кутюр'є В'ячеслав Зайцев.

Барабаш на прес-конференції заявила, що це був "протест проти української влади. І незгода з тим, що вона робить" (йдеться про угоду щодо продовження перебування ЧФ РФ на території України).

"У демократичній державі два відра не мають викликати такого резонансу. Я свідома українка. Яка політична ситуація, таке й політичне вирішення", - сказала вона.

Під час своєї прес-конференції В'ячеслав Зайцев зазначив, що вийшов під час показу Барабаш, оскільки колекція була "глупая и примитивная".

Водночас видання зазначає, що раніше Зайцев схвально відгукувався на роботу Барабаш.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News