Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко хочуть знати, за які "шиші" Янукович найняв західних консультантів

Вівторок, 25 травня 2010, 13:52
 

В опозиції цікавляться, хто оплачує послуги іноземних фахівців, які консультують уряд на предмет впровадження реформ.

Про це заявив БЮТівець Сергій Соболєв, коментуючи заяву президента Віктора Януковича про залучення консалтингової фірми для здійснення реформ.

"Суспільство має отримати відповіді на питання, що це за "фахівці", з якої країни, хто платить за розробку цього імпортного плану, де, коли і ким подібний "ширпотреб" оцінювався позитивно, і чи довіряє Янукович, врешті-решт, власному урядові, замовляючи "програму" за кордоном", - заявив він, повідомляє пре-служба БЮТ.

Соболєв також заявив, що БЮТ вважає "неприпустимою розкішшю анонсоване Януковичем зволікання з початком реформ аж до 2011 року, в той час як весь поточний рік Янукович присвячує винятково боротьбі за концентрацію в своїх руках абсолютної влади, розрахункам коштом держави із передвиборчими спонсорами Партії регіонів, обкладанню даниною на користь Партії регіонів всіх бізнесів...".

На думку Соболєва, Янукович не має власного плану реформування країни, а його передвиборча програма, з якою він прийшов до влади, "була обманом людей".

"Із заяв президента зрозуміло, що 2010 рік буде не роком реформ, як передбачалося, а роком підготовки програми реформ, ще й закордонними фахівцями, які найняті урядом і президентом", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...