Тимошенко теж вирішила спитати Януковича про гроші і олігархів

Вівторок, 25 травня 2010, 15:28

Юлія Тимошенко застерігає, що у новій стратегії розвитку України Януковича може бути закладено механізм нищення українських національних цінностей.

Про це вона заявила в Полтаві, повідомляє персональний сайт.

"Янукович в своєму останньому інтерв'ю сказав, що ця стратегія розроблена іноземними консультантами. У мене є на цю тему три питання до Януковича. Перше: хай він оприлюднить, які компанії розробляли стратегію, і чи не є там вмонтоване, в цю стратегію, по суті, нищення національних інтересів", - сказала Тимошенко.

На її думку, якщо до розробки стратегії розвитку України було залучено виключно іноземні компанії, "то постає питання - чиї інтереси закладені в цій стратегії".
Крім того, Тимошенко цікавить, звідки було взято кошти на оплату послуг іноземних фахівців.

"Якщо він (Янукович) буде оприлюднювати стратегію розвитку України, яка написана закордонними фахівцями, хай повідомить джерела, хто платив цим закордонним розробникам стратегії розвитку України", - спитала лідер БЮТ.

"Хотілося б знати, за які гроші: якщо заплатили ті олігархи, які оточують Януковича, то зрозуміло, що ця програма стратегічна України зроблена не на користь людей, а на користь оточення Януковича", - сказала вона.

Також Тимошенко цікавить питання, "навіщо йому (Януковичу) уряд і чи є прем'єр-міністр Азаров і чи є міністри, якщо вони не здатні самостійно розробити стратегію розвитку України".

"А в той же час, з чим Янукович ішов на виборчу кампанію президента, якщо в нього не було цієї стратегії розвитку України?", - риторично запитала Юлія Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...