Жванія віддав свою картку Партії регіонів, але коаліція навряд чи одержить 15 багнетів

Вівторок, 25 травня 2010, 16:11

Заступник голови фракції НУ-НС Тарас Стецьків спростовує інформацію про наміри 15 "нунсівців" приєднатися до коаліції.

"Я думаю, що це дезінформація. Я думаю, що щодо 15 осіб - це дезінформація. Те, що більшість з них із групи "Народна самооборона", я думаю, це теж дезінформація", - сказав Стецьків в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

При цьому він нагадав, що цього тижня народні депутати працюють в округах, і він наразі також знаходиться у своєму окрузі в Західній Україні.

"Але я не схильний вірити в таку інформацію. У всякому разі до мене такого роду інформація не надходила", - додав заступник глави фракції.

"Я думаю, що це скоріше інформаційна качка, ніж правда", - заявив Стецьків.

Депутат підкреслив, що не можна виключати і того, що деякі народні депутати з фракції НУНС можуть приєднатися до коаліції.


"Наприклад, народний депутат Давид Жванія формально не приєднався до коаліції, але картку (картка для голосування ) свою він віддав Партії регіонів", - сказав Стецьків.

"Тому окремі люди можуть це зробити (перейти в коаліцію), але вважати, що хтось з "Нашої України" або з "Народної самооборони" піде, я думаю, що це неправильна інформація і недостовірна інформація", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування