Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков уже дивиться на Львів оптимістичніше

Вівторок, 25 травня 2010, 23:40
Віце-прем'єр Борис Колесніков відзначає прогрес у підготовці Львова до Євро-2012.

Про це він сказав на брифінгу у Львові у вівторок.

"Я після декількох нарад можу відповідально сказати, що нерозв'язних проблем з прийому Львовом чемпіонату Європи з футболу не існує. Є низка проблем, в яких за термінами нам би хотілося мати кращу ситуацію", - заявив віце-прем'єр.

"Але сьогодні можна більш оптимістично дивитися на проведення Євро-2012 у Львові, ніж два місяці тому" - підкреслив Колесніков.

Віце-прем'єр зазначив, що вже є проектна документація на всі 4 трибуни стадіону, який будується, а також підготовлені під збірний залізобетон всі конструкції, частина вже укладена.

Крім того, зазначив Колесніков, будівництво терміналу аеропорту не відстає, а відставання в будівництві злітної смуги буде ліквідовано до жовтня поточного року.

"Нам вдалося знайти технічне рішення і не закривати львівський аеропорт на момент будівництва злітно-посадкової смуги. Це дуже важливо як для колективу аеропорту, так і для жителів і гостей міста" - підкреслив він.

За словами Колеснікова, першочерговим завданням є будівництво 29 км дороги від райцентру Стрий до курорту Трускавець. "Якщо ми побудуємо цю дорогу, то автоматично закриємо перед УЄФА питання про готелі для Львова" - пояснив він.

Віце-прем'єр зазначив, що в поточному році з держбюджету на будівництво доріг у Львівській області виділяють 275 мільйонів гривень, а в наступному - від 1,3 до 1,5 мільярда.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування