Тимошенко відділила Медведєва і Путіна від поганого Януковича

Середа, 26 травня 2010, 17:09

Юлія Тимошенко заявляє, що Росію не варто звинувачувати в тій політиці, яка проводиться українською владою.

Таку думку вона висловила на прес-конференції в Херсоні, повідомляє її сайт.

Натомість Тимошенко переконана, що влада Януковича, декларуючи зміцнення дружніх стосунків з Російською Федерацією, насправді піклується лише про отримання надприбутків і власне збагачення.

"Я можу вам сказати: це не дружба, не співпраця і не взаємовигідна робота. Це спільна домовленість, як на державних ресурсах України заробити десятки мільярдів приватних прибутків і статків. Ось про що ця співпраця", - сказала вона.

 Тимошенко переконана, що співпраця між Україною та Росією повинна будуватися на взаємовигідних умовах, а "не одній країна - примноження можливостей, а другій країні - втрату навіть тих можливостей".

Тимошенко виступає категорично проти невигідної для України співпраці з РФ, зокрема, проти створення спільних підприємств у стратегічних галузях української економіки.

Водночас Тимошенко зазначила, що Росію не варто звинувачувати в тій політиці, яка проводиться українською владою. "

Чи можна звинувачувати Росію в тому, що такі проекти в Україні проводяться? Та ні. Росія захищає свої власні національні інтереси, свої прибутки, хоче їх примножити, розширити свою сферу впливу. Я не розумію, чому український президент іде на це. Якщо виключно заради власних прибутків, то це велике зло для України, яке рано чи пізно історія оцінить", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News