Для Януковича у Львові влаштували майстер-клас з плетіння вінків

Четвер, 27 травня 2010, 17:06

У Львові з нагоди візиту президента Віктора Януковича пройшли студентські акції "Літаючі яйця" та "Майстер-клас з плетіння вінків".

Про це Zaxid.net повідомила учасниця акцій, студентська-активістка Ольга Сало.

"Ми подали заявки на проведення цих акцій. Перша з них - літаючі яйця - пройшла зранку біля аеропорту "Львів". Вона полягала в тому, що ми запустили в повітря білі повітряні кульки з написами "Бомба сповільненої дії", - розповіла вона.

За словами Сало, до кульок були прикріплені листки з переліком дій чинної влади, які, на думкую активістів, "є своєрідною бомбою сповільненої дії, оскільки є небезпечними для України і можуть мати негативні наслідки для чинної влади".

Окрім того, перед прибуттям президента до Львівської політехніки на засідання Ради регіонів, студенти провели акцію під назвою "Майстер-клас з плетінні вінків" біля Монументу слави.

"Це жартівливий флеш-моб. Ми сплели з хвої вінок і зараз знаходимось з ним біля Політехніки. Тут стоять молоді люди з плакатами, якими вітають Януковича. Ми дисонуємо з ними, ходимо з вінком і пропонуємо усім охочим з ним сфотографуватися. Студенти радо фотографуються. Звичайно, кидати у президента вінок ніхто не буде, та своє слово таким чином скажемо", - зазначила Сало.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування