Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль підозрює, що керівництво уряду має відповідати

Четвер, 27 травня 2010, 23:04
Суд розглядає скаргу НУНСівців Юрія Гримчака та Андрія Парубія на постанову про порушення щодо них кримінальної справи з порушеннями законодавства.

Про це заявив депутат від НУНС Геннадій Москаль у ході конференції, повідомляє Ліга.net.
 
"Згідно з кримінально-процесуальним кодексом, на розгляд такої справи судді дається всього п'ять днів. А суддя переносить розгляд цієї справи аж на 3 червня, порушуючи всі норми КПК", - сказав він.

За словами Москаля, суд мотивував це тим, що "прокуратура не подала матеріали кримінальної справи, які були б підставою для винесення постанови відносно Гримчака та Парубія". "Так може, не було що давати судові?", - запитав політик.

"А ви знаєте, хто основні свідки у справі? Це просто смішно: Перший віце-прем'єр Клюєв, віце-прем'єр Семиноженко і віце-прем'єр Сівкович. Коли ми переглянули всі відеозаписи, то в момент підпалу шашок на жодному відеозапису їх у залі засідань не було", - зазначив Москаль.

"Так може, їх треба притягнути за лжесвідчення?", - додав депутат.

Як відомо, кримінальну справу відносно Гримчака та Парубія прокуратура Києва порушила 14 травня за фактом незаконного впливу на спікера і депутатів з метою перешкоджання виконанню ними службових обов'язків.

27 квітня, під час ратифікації договору про продовження перебування Чорноморського флоту Росії в Криму,у Верховній Раді сталися заворушення і бійки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування