Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони створили коаліцію з Вітренко і СДПУ (о)

П'ятниця, 28 травня 2010, 20:55
У кримському парламенті офіційно створена більшість.

Про це заявив голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов, повідомляє "Інтерфакс-Україна", з посиланням на прес-секретаря кримського спікера.

"Підписано коаліційну угоду з підписами понад 70 кримських депутатів", - йдеться у повідомленні.

"Свої підписи під документом поставили депутати, що представляють Партію регіонів, блок Вітренко, партію "Союз", СДПУ (о), а також депутати, що представляють блок Куніцина і 6 позафракційних депутатів", - повідомив Константинов.

Відмовилися підписувати коаліційну угоду депутати від фракції БЮТ, комуністи і депутати фракції "Курултай-Рух", зазначено у повідомленні.

За словами Константинова, депутати не захотіли підписувати угоди, оскільки мають "стратегічні розбіжності в поглядах" з коаліціянтами.

Говорячи про те, що стало причиною підписання коаліційної угоди, він зазначив: "Головне, чого ми добиваємося - це політична стабільність. Того ж хочуть наші партнери по коаліції. Це найважливіше умова".

При цьому спікер додав: "Якісь особисті проблеми ми навчилися або продовжуємо вчитися вирішувати в робочому порядку, але ми не перетворюємо ні Верховну Раду (Криму), ні місцеві ради у поле боїв місцевого значення, коли люди свої особисті інтереси ставлять вище партійних або, ще гірше, загальнодержавних".

Коментуючи причини об'єднання депутатів Константинов зазначив: "Наша сьогоднішня головна стратегія - це програма Віктора Януковича "Україна для людей", і ті, хто хоче біля неї об'єднатися, вони, власне, до нас і приєдналися".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування