Герман похвалилася, що Янукович клікає і роздруковує

П'ятниця, 28 травня 2010, 23:54
Заступниця глави адміністрації президента Ганна Герман не хоче, щоб журналісти "облизували владу".

Про це вона заявила в ефірі телеканалу Інтер, коментуючи публікацію "Української правди" про зустріч Герман і віце-прем'єра Бориса Колеснікова з іноземними журналістами, під час якої він заявив, що деякі ЗМІ у 2005 році "облизували Ющенка".

"Єдине, чого би я не хотіла, щоб журналісти зараз облизували владу. Це зробить дуже погану послугу владі. Журналісти повинні говорити владі правду. А влада, якщо вона мудра, повинна відразу вчитися реагувати і виправляти свої помилки", - зазначила Герман.

Вона висловила сподівання, що "українські журналісти будуть підказувати наші помилки і пропонувати правильні рішення". "Мені здається, що в цьому полягає свобода слова. Не просто сказати, а влада ніяк не реагує", - додала чиновниця.

"Я хотіла би, щоб рівень свободи слова при президенті Януковичі був такий, щоб журналісти мали можливість не тільки вільно сказати, що вони думають, а щоб вони були переконані, що на їх слова, на їх критику буде миттєва реакція влади", - заявила Герман.

Крім того, вона зазначила: "Перед нашою програмою я зайшла до президента...і побачила на його столі оцю публікацію з "Української правди". Я знаю, які моніторинги дають президенту, і в сьогоднішньому моніторингу цієї публікації не було. Він просто сам клікнув і її видрукував".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування