Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: Київ вимагає більшої уваги

Субота, 29 травня 2010, 17:00
 

Влада не приділяє столиці України -  Києву належної уваги.

Про це йдеться у привітанні президента Віктор Янукович з нагоди дня Києва.

"Напередодні свята я хотів би не лише  возвеличити нашу прекрасну столицю, а й сказати, що вона вимагає значно більшої уваги, аніж влада надає їй", - зазначив президент.

"Київ повинен перетворитися у місто, яке стоятиме в одному ряду з кращими європейськими столицями. І ми доб'ємося цього", - додав він.

"Київ - візитна картка всієї України. І від того, якою бачать нашу столицю, значною мірою залежить і те, якою бачать всю Україну", - зазначив Янукович.

Водночас він нагадав, що народився в іншому краї. "І серце моє, безумовно, належить йому. Але з першого дня, відколи мені судилося переїхати на роботу до столиці України, я відчув колосальну притягальну силу Києва. Воістину, це місто на берегах Дніпра Богом дане нашому народу", - йдеться в привітанні.

В свою чергу прем'єр Микола Азаров вітаючи киян заявив, що в цей день хотів би передати певний імпульс до модернізації життя столиці.

"Перш за все наш обов'язок - зупинити втручання в історичне середовище древнього міста", - підкреслив він.

"Будь-які зміни навколо архітектурних, історичних пам'ятників, не погоджені науковцями і громадськістю - це просто табу", - наголосив він.

Також Микола Азаров наголосив на необхідності глибокої модернізації міської інфраструктури на засадах енергоощадливості, екологічності, демографічної збалансованості.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування