Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін вважає захист харківського парку "проплаченим"

Неділя, 30 травня 2010, 16:17
Губернатор Харківщини Михайло Добкін назвав дії учасників акції по захисту парку Горького "проплаченими".

"Впродовж кількох тижнів з центральних та місцевих телеканалів лунають заклики псевдопатріотів та псевдозахисників природи про мовби знищення вікових лісів парку", - зазначив він у своїй заяві розміщеній на сайті ОДА.

Добкін вважає, що формулювання таких інформаційних пасажів, "можливо, викликані непоінформованістю людей, яких використовує у своїх політичних планах купка так званої опозиції".

Він повідомив, що дорога об'єкт суспільного значення, будівництво якої внесено до Генплану міста Харкова і рішення про її будівництво ухвалене членами виконкому Харківської міськради ще у 2005 році.

Глава ОДА стверджує, що на будівництво дороги отримано "всі відповідні дозволи, включаючи відповідні екологічні служби, а проект її зведення схвалений у 2008 році Мінрегіонбудом".

"Занепокоєння також викликають провокаційні та хуліганські дії з боку добре проплачених, так званих активістів-екологів та журналістів кишенькових ЗМІ", - заявив Добкін.

"Підбурюючи громадськість, вони вже вдалися до звинувачення правоохоронців, що, виконуючи свої прямі обов'язки у рамках діючого законодавства, намагаються навести лад на об'єкті будівництва", - йдеться у заяві.

Глава ОДА також зазначив: "Ми підтримуємо правоохоронні органи у їх діях, і надалі сприятимемо у виконанні ними службових обов'язків якісно та вчасно".

"А тим, хто порушує закон - нагадуємо, що для них маємо увесь інструментарій у рамках діючого законодавства для покарання", - заявив Добкін.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування