Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пообіцяв послабити тиск на готельний бізнес

Понеділок, 31 травня 2010, 12:01

До Євро-2012 буде ухвалено низку законів для послаблення податкового тиску на готельний бізнес, спрощення процедури оформлення дозвільних документів та ліцензування.

Про це заявив президент Віктор Янукович на міжнародній конференції "Євро-2012: довгострокові можливості інвестицій у сектор готелів та відпочинку в Україні", повідомляє прес-служба президента.

За його словами, деякі з цих законів вже ухвалено у першому читанні і найймовірніше їх буде остаточно прийнято у червні.

"Ви зможете переконатися: все, про що влада говоритиме вам, вона виконуватиме. Для цього буде створено законодавчі гарантії держави", - заявив Янукович, підкресливши, що бюрократія не заважатиме веденню бізнесу в Україні.

Він пообіцяв, що лібералізація усіх напрямків підприємництва відбуватиметься поступово, "а цільова програма по Євро-2012 фактично започатковується вже зараз".

Янукович також наголосив, що Україна сьогодні "впевнено налаштована на реформи".

"Сьогодні створено всі умови для їх реалізації. Сьогодні влада працює, як єдиний ланцюг. Президент-прем'єр-міністр-коаліція у парламенті - готові та здатні приймати необхідні законопроекти, спільно їх виконувати і створювати умови для розвитку країни", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування