СКМ відхрестилася від купівлі "Запоріжсталі"

Понеділок, 31 травня 2010, 14:11

Група СКМ Ріната Ахметова не укладала будь-яких договорів з власниками "Запоріжсталі" на покупку акцій підприємства.

Про це повідомляє прес-служба СКМ, коментуючи статтю в "Українській правді" про те, що структури Ахметова уклали договір про наміри купити "Запоріжсталь".

"Систем Кепітал Менеджмент" - найбільша керуюча компанія України, 100% акцій якої належать Рінату Ахметову. Ми зацікавлені в достовірному висвітленні діяльності групи СКМ і готові надавати ЗМІ необхідну інформацію та коментарі. Просимо вас у майбутньому, при підготовці матеріалів, які зачіпають бізнес групи СКМ, звертатися за коментарями до нас", - заявили в прес-службі.

Крім того, в СКМ спростували, що Ахметов зібрався судитися з власниками "Запоріжсталі".

"Ні Ахметов особисто, ні група СКМ не подавали жодних позовів до власників "Запоріжсталі" з даного приводу", - сказано в повідомленні.

Водночас у своїй публікації Українська правда не зазначала, що покупцем Запоріжсталі є СКМ. За інформацією видання, придбати підприємство намагалися структури, пов'язані безпосередньо з Ахметовим.

УП також писала, що у підсумку завод "Запоріжсталь" був проданий групі російських інвесторів, пов'язаній з Державною корпорацією "Внєшекономбанк".

При цьому продавці відмовилися від отриманих раніше 50 млн доларів задатку від холдингу Ахметова і погодилися заплатити за це штраф 50 млн доларів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News