Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович наказав Азарову погоджувати свої переговори з МЗС

Понеділок, 31 травня 2010, 19:37
Президент Віктор Янукович визначив процедуру проведення міжнародних переговорів.

Відповідний указ опубліковано на сайті глави держави у понеділок.

Він також визначив склад учасників від української сторони на міжнародних переговорах, що проводяться за участю вищих посадових осіб, а також процедуру проведення таких переговорів.

Указом зокрема передбачено, що у разі проведення в Україні міжнародних переговорів, зустрічей і бесід за участю прем'єра до складу їх учасників входить міністр закордонних справ, у разі його відсутності - перший заступник міністра.

"При проведенні переговорів за участю першого віце-прем'єра - перший заступник або заступник глави МЗС", - йдеться в документі.

За участю міністра, керівника іншого центрального органу виконавчої влади - заступник міністра закордонних справ або керівник відповідного структурного підрозділу МЗС.

У разі проведення за кордоном міжнародних переговорів, зустрічей і бесід за участю прем'єра, першого віце-прем'єра, віце-прем'єра, міністра, керівника іншого центрального органу виконавчої влади до складу учасників від української сторони входить глава дипломатичного представництва України у відповідній країні.

"Домовленості про проведення міжнародних переговорів, зустрічей і бесід за участю зазначених чиновників узгоджуються попередньо через МЗС. Підготовку матеріалів і документів до них здійснює міністерство", - зазначено в указі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування