Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" обіцяють узаконити мантру Януковича

Понеділок, 31 травня 2010, 20:56
У новій редакції закону про внутрішню і зовнішню політику буде декларуватися позаблоковий статус України.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко в ефірі Шустер Live.

Відповідаючи на питання, чи буде закріплений позаблоковий статус України в цьому законі, вона зазначила: "Безумовно. Звичайно. Це програма Януковича. Вона не мінялася".

Депутат заявила, що спеціально носить програму з собою: "Щоб нагадати кожному, хто б не ставив мені запитання ... Що нібито ніхто нічого не знає, що десь під килимом все приймається таємно. Нічого не приймається таємно. Ми йшли з цими обіцянками на вибори ".

"Ви нічого нового, відмітного від цієї програми в проекті, який 2 червня буде презентовано, не побачите. Все це декларувалося заздалегідь", - зазначила Бондаренко.

На питання, чому нинішня влада з 2004 року змінила свою думку про необхідність України вступати в НАТО, депутат заявила: "Не буває такого, що ти не можеш змінити думку, яку вважав до нинішнього моменту помилковим".

"В даному випадку я можу сказати, що останні 5-7-10 років регіональна точка зору, як була, що позаблоковий статус неправильний, такою вона і залишилася. Все, що стосується інших рішень, все це забудьте", - сказала Бондаренко.

"Все, що було обіцяно в 2004 році, 2006 році, в 2007 на дострокових, в 2010 році все буде реалізовано, у тому числі і в законі про зовнішню політику", - заявила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування