Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович та Азаров розказали про перемогу над найсильнішою армією світу

Неділя, 9 травня 2010, 09:10
Президент Віктор Янукович привітав українців з 65-ю річницею перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Сьогодні ми вільно живемо і розбудовуємо нашу країну саме завдяки подвигу народу - переможця", - йдеться у вітанні.

"Наш земний уклін усім, хто воював на фронтах Великої Вітчизняної, хто працював у тилу - для фронту і перемоги, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Подвиг ваш - безсмертний, пам'ять про полеглих - вічна, вдячність народу - безмежна", - зазначив він.

"Сьогодні найвищий наш синівський обов'язок - зробити все, щоб життя наших ветеранів було гідним їхніх заслуг. І ми це зробимо", - наголосив Янукович.

У свою чергу українців з Днем перемоги також привітав прем'єр Микола Азаров.

"Нинішнім поколінням важко уявити, наскільки жахливою була та війна. Наші батьки і діди перемогли найсильнішу армію світу, на яку працювала вся окупована Гітлером Європа", - зазначив він.

"Народ України зробив один із найбільших внесків у спільну Перемогу. Ми маємо пишатися цим - як найвищим історичним досягненням, як величним виявом людської волі", - вважає Азаров.

"Цей історичний урок свідчить: якщо нашому народу було під силу здобути перемогу над таким ворогом, то йому під силу гідно подолати будь-які виклики", - наголосив прем'єр.

Крім того, спікер Володимир Литвин у своєму вітанні з нагоди Дня перемоги заявив: "Це добра, знакова нагода знову звернутися серцем до подій, що знаменували собою весну врятованого людства та мирне його майбутнє, долучитися до подвигу тих, хто наближав перемогу на фронті і кував її в тилу".

"Подвигу, навічно вкарбованого у світову історію. І нікому, жодним спробам замовчувань, переоцінок та перекручень не дано затьмарити незгасну пам'ять про нього", - зазначив він.

Також українців з річницею перемоги у Великій Вітчизняній війни привітала лідер БЮТ Юлія Тимошенко: "Це свято - наша гордість і наш біль, це сльози радості завойованої свободи і сум за полеглими товаришами, сум за опаленою лихоліттям молодістю".

"Дозвольте привітати вас і запевнити: скільки б років не віддаляло нас від того дня, ми будемо завжди вдячні вам за збереження життя людства. Пам'ять про ваш подвиг ніколи не згасне у серцях поколінь. Бо ваш подвиг не має терміну давності", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування