Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко обіцяє пристойний документ

Четвер, 10 червня 2010, 22:54
Віце-прем'єр Сергій Тігіпко скликає робочу групу для внесення змін до ще не прийнятого Податкового кодексу.

"До неї увійшли працівники від роботодавців, фахівці від інвесторів, Європейська бізнес асоціація надає, і рада підприємців Кабміну", - заявив він в ефірі 5 каналу.

"На понеділок ми призначили першу нараду. Дві з половиною години ми будемо працювати в моєму кабінеті змінюючи ті позиції, які не влаштовують роботодавців, інвесторів, для того щоб вийти на кращий варіант. І ці пропозиції ми будемо вносити через процедуру другого читання", - зазначив Тігіпко.

Необхідність розробки змін до Податкового кодексу віце-прем'єр пояснив тим, що "достатньо багато буде проблем там".

Реклама:

Тігіпко зазначає, що "перед розробниками була дилема": "Що робити, подавати його зараз і намагатися прийняти його зараз, і мати базу до 2011 року, а для цього потрібно його прийняти до 15 липня. Чи перенести на осінь і включити вже в бюджет 2012 року".

"З 1998 року я чую розмови про Податковий кодекс. І якщо ми зараз це не зробимо, що буде восени я не знаю вже. Дійде до нього справа чи ні не знаю", - додав він.

Тігіпко заявив, що зараз буде багато критики по цьому документу: "Це нас не лякає. Побачимо, що буде в кінці. Я думаю, ми будемо мати пристойний документ".

ВІДЕО ДНЯ

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...