Азаров пустив гроші з Мистецького арсеналу на літак Януковича і ремонт резиденцій

П'ятниця, 11 червня 2010, 17:36

Кабінет міністрів перерозподілив 75 мільйонів з видатків, передбачених для завершення будівництва Мистецького арсеналу на потреби Держуправління справами.

Відповідну постанову Кабмін ухвалив ще 31 травня.

"Виділити Державному управлінню справами на безповоротній основі кошти Стабілізаційного фонду в сумі 75 млн. гривень за рахунок надходжень від цільового розміщення державних цінних паперів", - йдеться в постанові уряду.

З цих 75 мільйонів 22 мільйони гривень підуть на дообладнання нового літака А-319 (борт для перших осіб держави) і технічну підтримку інших повітряних суден Державного авіаційного підприємства "Україна".

На капітальний ремонт приміщень в будівлях Управління адміністративними будинками (заміна ліфтів, систем теплопостачання, аварійних вікон і оновлення морально та фізично застарілих меблів і обладнання) виділено 4,95 мільйонів гривень.

На проведення протиаварійних, будівельних і ремонтних робіт, протизсувних заходів, модернізації систем охоронного відеоспостереження та урядового зв'язку, оновлення застарілого обладнання, меблів та інвентарю в будівлях та спорудах Управління санаторно-курортних закладів в Автономній Республіці Крим - 42,95 мільйонів гривень.

В той же час на капітальний ремонт будівель, споруд та інженерних мереж державного підприємства "Міжнародний дитячий центр "Артек" виділено лише 2 млн. гривень.

На електрифікацію об'єктів Кримського природного заповідника дадуть 3,1 мільйони гривень.

Головним розпорядником бюджетних коштів є Державне управління справами.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування