"Регіони" вважають скарги журналістів на цензуру технологією

П'ятниця, 11 червня 2010, 23:56
У Партії регіонів називають "технологією" заяви про тиск на телеканали та наступ на свободу слова.

Про це заявив заступник глави фракції регіоналів Михайло Чечетов в ефірі Шустер Live, коментуючи ситуацію навколо спірних частот для мовлення телеканалів.

"Кілька днів тому в інформаційне поле України точково, за певною технологією, була вкинута одна інформація - влада наступає на свободу слова і починає закривати канали", - сказав він.

"День суспільство пережовувало цю інформацію. Через день, за певною технологією, дається інша інформація - ні, канали не закривають, ліцензію забирають", - зазначив регіонал.

"Знову пережували. Через день говорять - і ліцензію не забирають. Потім дається нова інформація - частоти намагаються через суд забрати", - заявив Чечетов.

"А далі вже об'єктивна інформація з'являється: виявляється, що конкурсу (по розподілу частот) практично не було, що було рішення суду, яке забороняло проводити цей конкурс", - сказав він.

Як відомо, раніше Окружний адмінсуд Києва задовольнив вимоги групи телеканалів "Інтер", яка оскаржувала рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення про виділення "ТВі" і "5 каналу" частот на мовлення.
  
Журналісти звинуватили Хорошковського у спробі "знищити" "5 канал" шляхом скасування судом рішення конкурсу на виділення частот.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...