Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гурвіц не віддасть Януковичу Одесу через рейдерів

Субота, 12 червня 2010, 16:57

Мер Одеси Едуард Гурвіц заявляє, що озброєних рейдерів видворено з території полігону побутових відходів "Дальницькі кар`єри".

Як передає кореспондент УНІАН, відновлено також роботу у звичайному режимі комунального підприємства "Одескомунтранс", у повному господарському віданні якого перебуває цей об`єкт.

 "Не можна не враховувати того, - що дії керівників компанії "Союз" і озброєних співробітників підрозділу "Титан" створили загрозу не тільки для нормальної життєдіяльності міста, а й для життя і здоров`я працівників комунальних служб", заявив Гурвіц.

За його словами, "попри всі розмови, постанова Господарського суду, що її пред'явили представники "Титану", не містила і не могла містити нічого, що бодай якоюсь мірою виправдовувало б подібні дії".

"З юридичної точки зору, це був блеф, а з практичної - збройний напад. Виходячи з цього, сподіваюся, що цій провокації буде дано принципову оцінку правоохоронних органів", - додав Гурвіц.

Заклики ввести в Одесі пряме президентське правління мер Одеси оцінив як "істерику тих, хто сам ні в гріш не ставить власні шанси перемогти в умовах майбутніх демократичних виборів".

Як повідомлялося раніше, полігон було захоплено озброєними співробітниками підрозділу "Титан" і керівництвом ТОВ "Союз", який належить лідерові партії "Родина" Ігорю Маркову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування