Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко не бояться справи, заведеної Хорошковським

Субота, 12 червня 2010, 18:52

Порушення СБУ кримінальної справи у зв'язку з рішенням Стокгольмського суду за позовом компанії RosUkrEnergo не матиме наслідків для Юлії Тимошенко.

Про це під час ефіру на "5 каналі" заявив депутат від фракції НУ-НС Юрій Кармазін, повідомляє УНІАН.

Він зауважив, що нині понад 1 млн. рішень судів не виконані і по багатьом з них збитки, завдані державі Україна досягають декілька млрд. "І ми раптом - держава Україна бере під козирьок рішення Стокгольмського комерційного суду, результати якого поки не оскаржені", - сказав Кармазін.

Народний депутат наголосив, що у зв'язку з цим справа, порушена СБУ, порушена за принципом "чого побажаєте?".

"Я вважаю, що коли і були дійсно заподіяні збитки державі Україна, тоді мала відповідне рішення приймати Генеральна прокуратура України, щоб не було конфлікту інтересів", - сказав Кармазін.

За його словами, порушенням цієї кримінальної справи, нинішня влада намагається досягти того, аби всі, хто були причетні до газової теми з уряду Тимошенко, "висіли у неї на гачку".

"Але нічим не закінчиться це для Юлії Тимошенко, хіба що знову піднімуть їй рейтинг", - додав він.

Як відомо, 8 червня Стокгольмський арбітражний трибунал виніс ухвалу повернути RosUkrEnergo, забрані "Нафтогазом" в січні 2009 року 11 млрд. куб. м газу.

11 червня голова СБУ Валерій Хорошковський повідомив, що Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом нанесення державі Україна збитків у зв`язку з рішенням Стокгольмського арбітражу за позовом компанії RosUkrEnergo до НАК "Нафтогаз України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування