Віце-мер Одеси каже, що хотів напоумити рейдерів пострілами з пістолета

Субота, 12 червня 2010, 23:30
 

Віце-мер Одеси Вахтанг Убірія каже, що стріляв з пістолета, щоб змусити рейдерів залишити полігон з відходами.

Про це він заявив в коментарі УНІАН.

"Я вистрелив в повітря з пістолета, на який маю всі необхідні документи, щоб зупинити рейдерів, які погрожувати мені, і привернути увагу міліції", - сказав віце-мер.

"Таким чином я намагався зупинити атаку знахабнілих рейдерів, що мали намір прорватися на машинах на територію комунального підприємства "Одескомунтранс", - зазначив Убірія, додавши, що "зовсім не збирався погрожувати особистою зброєю кому-небудь з журналістів, які прибули на територію міського звалища слідом за рейдерською групою".

Як підкреслив віце-мер Одеси, "щоб дати об`єктивну оцінку тим подіям, потрібно врахувати кілька моментів".

"По-перше, ми зіткнулися з озброєним захопленням міської власності. По-друге, від нормальної роботи міського звалища влітку в 35-градусну спеку залежить дуже багато. Це в повному розумінні стратегічний об`єкт", - зауважив він.

"І, по-третє, - підсумував заступник міського голови, - цей об`єкт охоронявся. Прагнучи його захопити, група нападаючих осіб неодноразово погрожувала застосуванням автоматичної зброї і працівникам комунального підприємства, і охороні об`єкту, і мені особисто".

Як відомо, полігон з відходами під Одесою був захоплений рейдерами. Після чого на місце прибув Убірія, який почав матюкати усіх, а потім стріляти з пістолета.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування